9 محصول غذایی شامل شیر پاستوریزه کم چرب غنی شده، نوشیدنی کفیر، کنسرو ماهی، زعفران، ماکارونی، 2 نوع دوغ، روغن زیتون خام و ظروف پوسیدنی گیاهی از سوی وزارت بهداشت نشان ایمنی و سلامت دریافت کردند.

هدایت حسینی، مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت اظهار داشت: مبنای قانونی که براساس آن نشان ایمنی و سلامت اعطا می‌شود مصوبه شورای‌عالی سلامت است که براساس آن علاوه بر روند قانونی به‌منظور توسعه غذای سالم وزارت بهداشت راهکار تشویقی قرار می‌دهد تا فراورده‌هایی که از استاندارد بالاتری برخوردار هستند به مصرف‌کنندگان اعلام شود.

وی افزود: تولید مواد غذایی ایمن و سالم از مواد اولیه سالم و در شرایط بهداشتی مناسب امکان‌پذیر است و ارتقای سلامت مصرف‌کننده نیز باید در آن لحاظ شده باشد.

کد خبر 97785

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز