هدایت حسینی، مدیرکل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت اظهار داشت: مبنای قانونی که براساس آن نشان ایمنی و سلامت اعطا میشود مصوبه شورایعالی سلامت است که براساس آن علاوه بر روند قانونی بهمنظور توسعه غذای سالم وزارت بهداشت راهکار تشویقی قرار میدهد تا فراوردههایی که از استاندارد بالاتری برخوردار هستند به مصرفکنندگان اعلام شود.
وی افزود: تولید مواد غذایی ایمن و سالم از مواد اولیه سالم و در شرایط بهداشتی مناسب امکانپذیر است و ارتقای سلامت مصرفکننده نیز باید در آن لحاظ شده باشد.